El dissbate 25 de maig de 2013 es va celebrar l’acte de lliurament de premis de la VI edició dels Premis Federico Mayor Zaragoza a l’Unesco Tortosa. L’acte va ser presidit per l’ Excel.lentíssim Sr. Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundación Cultura de Paz i ex-director general de la UNESCO, el qual va impartir la conferència “Ciutadania mundial”. L’acte va ser presentat per la periodista Silvia Tejedor i va ser amenitzat amb  l’actuació musical de Silvia Ampolla i la Xaranga jotera Xino-xano.

Aquesta edició ha comptat amb una gran participació,  72 experiències  de diferents indrets  de les Terres de l’Ebre de Catalunya, Balears i altres comunitats de l’Estat. El Grup de Polinyà ha participat amb l’experiència anomenada ” Entitat oberta a un poble” amb la qual ha aconseguit el 2 on dels 3 er Premis. Van recollir el premi els representants de les diverses seccions de l’entitat, així com alguns representats de l’Ajuntament de Polinyà i de la Fundació Catalana de l’Esplai.

Aquest premi ens ha donat  més empenta per continuar amb la nostra feina i poder oferir a la nostra població una educació en el lleure de qualitat i centrada en les necessitats dels infants, joves i famílies de Polinyà. Volem agraïr a totes les famílies, professionalss i voluntaris/es d’El Grup de Polinyà pel seu esforç i dedicació.